Over mijnhuisinspanje.nl

Mijnhuisinspanje is een jong bedrijf met een groot enthousiasme voor vastgoed en de manier van leven en wonen in Spanje. Al geruime tijd hebben wij ervaring met de aanschaf van vastgoed in Spanje en zijn ons bewust geworden van het feit dat het voor heel veel mensen nog steeds een hele grote stap is, waarom? vreemd land, de taal niet spreken, de regels niet kennen, financieel risico, ongewis, het onbekende. Maar! u mist wel; de vrijheid, het gemak, de luxe, de investering, het klimaat, de heerlijke keuken en een stuk onbezonnen leven.

Ons concept is simpel: wij als mijnhuisinspanje.nl hebben verschillende afspraken gemaakt met lokale vastgoed bedrijven die de Nederlandse taal niet spreken maar hun product heel graag in Nederland en België aan de man willen brengen. Wij daarentegen spreken de taal, kennen de omgeving en het proces en weten daarmee het verschil te maken. Indien u met ons in zee gaat nemen wij het gehele proces uithanden, van de digitale dan wel live bezichtigingen tot het aanvragen van een Tax ID nummer in Spanje, het aanwijzen van een advocaat en de eventuele overdracht bij de notaris aan toe.

Wij denken maar zo, als u zorgeloos op vakantie wil of zorgeloos wil wonen, moet ook de aankoop en de verkenning tot aankoop zorgeloos zijn!

Voor u altijd een win win, tenslotte, het kost u niets meer en zo kunt u besparen om uw toekomstige huis in Spanje in te richten zoals het past in uw droom.

Neem contact op en wij zullen u graag verder helpen.

Ons Team

Wij zijn geen makelaarskantoor maar zijn uw eerste aanspreekpunt en staan klaar om u te helpen met alles omtrent de aankoop van uw woning in Spanje.